Veelgestelde vragen

Vind je hier je antwoord niet? Contacteer ons dan via info@patron-meals.be

Wie zijn wij?

Waar en met wie je ook bent, Patron meals zullen je doen smullen!

Patron is een merk van Be Food. Wij staan voor gezonde, kwaliteitsvolle, smaakvolle en Belgische maaltijden. Ons kwaliteitslabel is dan ook ‘good quality food’. Je kan onze producten herkennen aan het kenmerkende bolletje met het Patron kwaliteitslogo, maar de focus ligt natuurlijk vooral op het product. Patron staat dus op de achtergrond en laat de producten schitteren: een ruim gamma gaande van maaltijdcomponenten tot healthy lunches. Kwaliteit en smaak primeren. Patron zorgt ervoor dat je altijd iets lekkers op tafel kan zetten of bij de hand hebt onderweg!

Waar kan ik de producten kopen?

Het Patron gamma is exclusief verkrijgbaar bij OKay en Spar: rep je dus naar 1 van deze winkels in jouw buurt en kies uit ons uitgebreid assortiment. Want wij hebben voor elk wat wils!

Uit welk materiaal bestaan onze verpakkingen?

De Healthy Meals in het Patron gamma bestaan uit duurzame, ecologische verpakkingen, waarvan 90% gerecycleerd materiaal.

Hebben jullie ook glutenvrije maaltijden?

Zeker! Wij houden graag rekening met iedereen. Bij zowel onze Healthy Meals als in onze On The Side en Ready Set Go producten is er keuze aan glutenvrije maaltijden.

Hebben jullie ook lactosevrije maaltijden?

Zeker! Wij houden graag rekening met iedereen. Bij zowel onze Healthy Meals als in onze On The Side en Ready Set Go producten is er keuze aan lactosevrije maaltijden.

Zijn er ook veggie en/of vegan maaltijden?

Zeker! Wij houden graag rekening met iedereen. Bij zowel onze Healthy Meals als in onze On The Side en Ready Set Go producten is er keuze aan vegetarische en/of veganistische maaltijden.

Kan ik jullie producten invriezen?

Ja, indien je dit wenst kunnen onze ultraverse maaltijden steeds worden ingevroren.

Hoe kan ik de maaltijden opwarmen?

Bij de Healthy Meals prik je enkele gaatjes in de plastic en warm ongeveer 5 minuten op in de microgolfoven op 900W. Controleer of het product goed verwarmd is alvorens te serveren.

Hoe lang kunnen de maaltijden worden bewaard?

Dit vind je terug op de verpakking.

Hoe groot zijn de porties?

De Healthy Meals variëren van 400 gram tot 450 gram. Een Ready Set Go varieert van 400 tot 600 gram. De On The Side salades variëren van 400 gram tot 500 gram.

Zijn jullie producten biologisch?

Neen, dat zijn ze jammer genoeg niet, maar op termijn willen we hier wel verandering in brengen.

Hoe gezond zijn jullie gerechten?

In ons Healthy Meals assortiment vind je alleen maar gezonde en lekkere maaltijden met Nutri-Score A. Gezond eten smaakte nog nooit zo goed!

Wat is Nutri-Score A?

Tegenwoordig vind je Nutri-Score overal. Het is een label dat je vindt op verpakkingen, prijsetiketten, de promofolders van de supermarkt,.. Dit label met een stoplichtsysteem helpt je om een gezondere keuze te maken bij de aankoop van voeding. Nutri-Score A (groen) is de gezondste keuze en Nutri-Score E (rood) is een te vermijden keuze.

Wist je dat onze Healthy Meals producten stuk voor stuk een Nutri-Score A bevatten?