Plan jij binnenkort ook een heerlijke barbecue? Wij inspireren je graag met onze On The Side gerechtjes die je extra kan pimpen. Zo heb je in een mum van tijd smakelijke salades klaar en kan je je focussen op de cuisson van het vlees en de vis. Smakelijk!
1. Pimp je pasta pesto
De klassieke pasta pesto salade is altijd een goed idee. Want wie lust die nu niet? In onze pasta penne pesto zitten al heerlijke courgette, selderij, sojabonen, paprika en tomaat. Maar om hem nog feestelijker te maken, kan je er extra ingrediënten aan toevoegen:
2. Parelcouscous salade met kip en munt
Patron’s parelcouscous salade zit vol exotische ingrediënten: veenbessen, abrikoos en ananas. Ook paprika, kikkererwten maken de salade af! Ben je nu eerder op zoek naar een parelcouscous salade met minder exotische tinten? Dan is dit receptje ideaal voor jou:
Ingrediënten?
Bereiding:
Vul een schaal met de parelcouscous. Bak de kipfiletstukjes en voeg ze toe aan de parelcouscous. Vervolgens maak je quenelles van de zure room. Werk af met de zoete minipepertjes en een toefje rucola.
Hoe maak je de perfecte quenelle?
Doop 2 lepels in een glas water. Schep met een van de lepels een portie room. Schep met de andere lepel de portie over door met de brede kant van de lepel in de holte te scheppen van de andere lepel. Herhaal dit nogmaals zodat je van de room een glad, lepelvormig balletje vorm.